cycletorredelmar

Cycle Torre Del Mar Cycling Blog

Cykeludlejning i Torre del Mar, Caleta de Velez & Velez Malaga

Teamet på cycletorredelmar har omfattende kendskab til de bedste ruter, der starter og slutter i Torre del Mar, da vi bor, træner og cykler lokalt. Alle de ruter, vi anbefaler, er baseret på vores egen cykel- og triatlonerfaring. Vi kender de største stigninger, de hurtigste nedkørsler, de mest stille veje og, vigtigst af alt, de bedste kaffesteder!

Vores cykeludlejningscenter er bekvemt placeret på Calle Almirante Carranza 36 i Nerja. Dette arbejder sammen med vores leveringstjeneste til de nærliggende områder Frigiliana og Torrox. Alle vores kunder får gratis kort, adgang til gratis GPX-filer, og vi er altid tilgængelige for at besvare dine cykelrelaterede spørgsmål via e-mail eller personligt i cykeludlejningscentret.

Vores cykelcenter og leveringstjeneste gør det muligt for kunderne at begynde at cykle, så snart de ankommer fra ferie, da de ikke behøver at vente til kl. 10.30, når spanske cykelbutikker åbner. Al vores korrespondance er på engelsk, hvilket betyder, at der ikke vil opstå nogen kommunikationsvanskeligheder.

Du kan leje høj kvalitet carbon racercykler, mountainbikes og elektriske mountainbikes, der giver dig mulighed for at udforske de fantastiske landskaber i Torre del Mar, Caleta de Velez og Velez Malaga.

Vi er en del af cyclemalaga-gruppen, og vi har det største udvalg af carbon racercykler i Malaga-provinsen. Alle vores racercykler har Shimano 105 Di2 eller Shimano Ultegra-gruppesæt med 11-34 kassette, da vi mener, det er den ideelle gearratio til cykling i dette bjergrige område.

Steve er en UCI Level 2 cykelmekaniker, som har gennemgået omfattende træning på UCI-hovedkvarteret i Aigle, Schweiz.

Tjek vores 500+ femstjernede anmeldelser på Tripadvisor, Google My Business og Facebook (søg også efter vores søsterselskab Cycle Malaga).

Vi er cyklister, vi kender og cykler rundt i området. Vi har uvurderlig viden, og vi elsker at dele den! Vi er mere end bare et cykeludlejningsfirma.

NR.1 FOR CYKELUDLEJNING I TORRE DEL MAR, CALETA DE VELEZ OG VELEZ MALAGA


Steve og Helen Twiselton
Ejere

share with friends
related blogs