cycletorredelmar

Cycle Torre Del Mar Cycling Blog

Pyörävuokraus Torre del Mar, Caleta de Velez et Velez Malaga

Cycletorredelmar tiimillä on laaja tuntemus parhaista reiteistä, jotka alkavat ja päättyvät Torre del Mar, sillä asumme, harjoittelemme ja pyöräilemme paikallisesti. Kaikki suosittelemamme reitit perustuvat omaan pyöräily- ja triathlonkokemukseemme. Tunnemme suurimmat nousut, nopeimmat laskut ja hiljaisimmat tiet, ja mikä tärkeintä, parhaat kahvilat!

Pyörävuokrauskeskuksemme sijaitsee kätevästi Calle Almirante Carranza 36:ssa, Nerjassa. Se toimii yhdessä toimituspalvelumme kanssa naapurialueille, Frigilianaan ja Torroxiin. Kaikki asiakkaamme saavat ilmaiset kartat, pääsyn ilmaisiin GPX-tiedostoihin ja olemme aina valmiina vastaamaan pyöräilyyn liittyviin kysymyksiin sähköpostitse tai henkilökohtaisesti Pyörävuokrauskeskuksessa.

Pyöräilykeskuksemme ja toimituspalvelumme ansiosta asiakkaat voivat aloittaa pyöräilyn heti lomalta saavuttuaan, sillä heidän ei tarvitse odottaa espanjalaisten pyöräliikkeiden avautuvan klo 10.30. Kaikki kirjeenvaihtomme tapahtuu englanniksi, mikä tarkoittaa, ettei viestintävaikeuksia ole.

Voit vuokrata laadukkaita hiilikuituisia maantiepyöriä, maastopyöriä ja sähkömaastopyöriä, jotka mahdollistavat Torre del Mar, Caleta de Velez ja Velez Malaga n upeiden maisemien tutkimisen.

Olemme osa cyclemalaga-ryhmää ja meillä on suurin valikoima hiilikuituisia kilpapyöriä Malagan maakunnassa. Kaikissa maantiepyörissämme on Shimano 105 Di2 tai Shimano Ultegra -osasarjat ja 11-34-kasetti, koska uskomme niiden olevan ihanteelliset vaihdesuhteet vuoristoisella alueella pyöräilyyn.

Steve on UCI tason 2 Pyörämekaanikko, joka on suorittanut laajan koulutuksen UCI-päämajassa Aiglessa, Sveitsissä.

Tarkasta yli 500 5 tähden arvosteluamme Tripadvisorissa, Google My Businessissa ja Facebookissa (etsi myös sisaryrityksemme Cycle Malaga).

Olemme pyöräilijöitä, tunnemme alueen ja pyöräilemme sillä. Omaamme korvaamatonta tietoa ja rakastamme jakaa sitä! Olemme enemmän kuin pelkkä pyöränvuokrausyritys.

NRO.1 PYÖRÄNVUOKRAUKSESSA TORRE DEL MAR, CALETA DE VELEZ JA VELEZ MALAGA

Steve ja Helen Twiselton
Omistajat

share with friends
related blogs